Manga farming, la integral del manga

19/09/2010 at 15:17

El manga farming consisteix en fer créixer plantes, concretament raves, dins de revistes de manga velles. La idea original fou d’en Koshi Kawachi, un artista japonès.  L’experiment no va funcionar-li a la primera; abans d’assolir l’èxit, va haver de provar-ho amb tota mena de vegetals (com espinacs o pastanagues) i, finalment, els raves li donaren resultat.

Un cop plantats els raves, s’ha d’esperar que creixin d’una a quatre setmanes per a trasplantar-los, ja que si  es fan massa grossos, cauen pel propi pes.

D’alguna manera, el manga en paper torna als seus orígens: les plantes. Ara, pel que fa a mi, no em faria gaire gràcia provar un d’aquests raves criats en còmic. Les magnífiques historietes no les hi deuen tenir pas injectades, però pel que fa a la tinta, molt em temo que sí.

Potser un dia d’aquests m’agafi per a plantar raves en una guia de telèfons. Serà una mica com rememorar la infància, quan plantàvem faves en cotó o llenties en esponges i se’ns morien per excés d’aigua.Entry filed under: curiositats.

Koko L’anime del nou 3XL. Primeres impressions


Contacte

cinccentsu(a)terra(punt)es

Mangues que vull que llicenciïn

-Ashita no Joe
-Banana Fish
-Black Joke
-Chô! Makoto-chan
-Coo no Sekai
-Devilman
-Doraemon
-Fire!
-Galaxy Express 999
-Gon (reedició)
-Kamui-Den
-Kasei Tanken
-Kingyo-ya koshoten
-Kyogin no Hoshi
-Manga Michi
-Munô no hito
-Neji-shiki
-Norakuro
-Obake no Qtarō
-Palepoli
-Sabu to Ichi Torimono Hikae
-Suvival (reedició i finalització)
-Tiger Mask
-Uzumaki (reedició)


A %d bloguers els agrada això: